Helpmijkiezen

Geplaatst op: 08 aug 2014

Met de opbouw die maandag 11 augustus van start is gegaan komt het festival steeds dichterbij. Nog geen idee welke voorstelling(en) je wilt bezoeken op Noorderzon? Op verschillende manieren kunnen wij je helpen een keuze te maken uit ons uitgebreide programma. 

Allereerst kun je bij onze kaartverkopers in het Ticket- en Infocentrum Grand Theatre dagelijks terecht voor hulp en advies over ons uitgebreide programma. Het kaartverkoopteam is namelijk uitgebreid geïnformeerd over ons programma en kunnen je dan ook goed adviseren of helpen kiezen uit de vele vernieuwende en interessante voorstellingen van het festivalprogramma. Ook bij de Centrale Kiosk - die vanaf maandag 18 augustus geopend is - en Kiosk Noord en Kiosk Zuid - die vanaf donderdag 21 augustus geopend zijn - zit ons goed geïnformeerde kaartverkoopteam klaar voor hulp en advies.

Net als vorig jaar kun je ook digitaal om hulp vragen via het e-mailadres helpmijkiezen@noorderzon.nl. Nieuw dit jaar is onze live chat, rechts onderaan elke pagina te vinden op onze site. Op werkdagen beantwoorden wij tussen 14.00 en 16.00 uur al je vragen over het programma! Ook buiten deze uren kun je je vragen via de chat stellen, dan beantwoorden wij je zo snel mogelijk je vragen via de mail.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop, en openingstijden van onze verschillende kaartverkooppunten. 

Terug