Hoofdprogramma compleet

Geplaatst op: 13 jun 2017

17 juni: start kaartverkoop hoofdprogramma en live talkshow

Het (internationale) hoofdprogramma van de 27e editie van Noorderzon is compleet en wordt aanstaande zaterdagmiddag 17 juni besproken in een live talkshow in het Grand Theatre Groningen. In Mark Talks - Noorderzons eigen talkshow - vraagt journalist Joost Ramaer (o.a. Theaterkrant, Groene Amsterdammer) Mark het hemd van het lijf over een aantal highlights uit het hoofdprogramma. Ook start op 17 juni de kaartverkoop voor deze voorstellingen.

Talkshow Mark Talks
Over een toneel vol zwangere vrouwen en een poëtische voorstelling over de dood, gemaakt met dansende handen. Van een gesprek met Braziliaanse mijnwerkers tot een werkgroep van veroordeelde moordenaars. Mark Yeoman haalt de meest bijzondere voorstellingen uit alle uithoeken van de wereld naar Groningen. Op zaterdag 17 juni verklaart Mark zijn intrigerende keuzes in de gratis toegankelijke talkshow Mark Talks. Op 17 juli is er vervolgens een talkshow met Arno van der Heyden en een aantal bijzondere gasten over het uitgebreide lokale programma. Toegang voor beide talkshows is gratis, reserveren kan via info@noorderzon.nl.

17 juni 14:00 uur | Mark Talks
17 juli 20:00 uur | Locals Talk

Kaartverkoop
Vanaf elke 17e van de maand is het mogelijk om kaarten kopen voor een steeds grotere selectie voorstellingen. Op 17 juni is dat het hoofdprogramma, op 17 juli gaat het volledige programma van 2017 in de verkoop. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

17 juni 12:00 uur | Start kaartverkoop hoofdprogramma (alleen online)
17 juli 12:00 uur | Start kaartverkoop volledige programma (online en in Noorderzon Ticket- en Infocentrum Grand Theatre)

 

Terug