Kaartverkoop start 17 juli 12:00 uur

Geplaatst op: 11 jul 2017

Ook op 17 juli: Locals Talk met Arno van der Heyden

Op maandag 17 juli start om 12:00 uur de kaartverkoop voor een groot deel van het (internationale) programma van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen 2017. Vanaf dat moment is het Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre (Grote Markt 35, Groningen) dagelijks geopend en kun je ook op noorderzon.nl terecht voor kaartjes. Na het grote succes van vorig jaar is het ook dit jaar mogelijk om ook een Mystery Route door het programma te nemen.

De 27ste editie van Noorderzon vindt van donderdag 17 t/m zondag 27 augustus plaats in het Noorderplantsoen en DownTown Groningen. 

 

Officiële start: Noorderzon ticket- en infocentrum in het Grand Theatre
Op maandag 17 juli start om 12:00 uur de reguliere voorverkoop van Noorderzon net als voorgaande jaren in het Grand Theatre (Grote Markt 35). Dit is een bijzonder moment voor het festival, want vanaf dan zijn de kaarten voor het eerst op een fysieke plek te koop. In het ticket- en infocentrum zit iedere dag een groep goed geïnformeerde kaartverkopers klaar om bezoekers te adviseren en te helpen met het kiezen van de voorstelling die het beste bij hen past.

Online kaartverkoop
Naast de verkoop in het Grand Theatre gaat op maandag 17 juli om 12:00 uur ook de online kaartverkoop van start en is het mogelijk om via deze website kaartjes te kopen voor het volledige programma.

Locals Talk met Arno van der Heyden op 17 juli
Na twee succesvolle talkshows over het hoofdprogramma met Mark Yeoman, is het op maandag 17 juli om 20:00 uur tijd voor Locals Talk: een talkshow met Arno van der Heyden en een aantal bijzondere gasten over het uitgebreide lokale programma van Noorderzon. Toegang voor deze talkshow in het Grand Theatre is gratis, reserveren kan via info@noorderzon.nl.

Kiosken in het Noorderplantsoen
In het Noorderplantsoen zijn tijdens het festival drie kiosken te vinden, de Centrale Kiosk, Kiosk Zuid en Kiosk Noord. Ook hier staan kaartverkopers klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren over het programma. De Centrale Kiosk opent al op maandag 14 augustus om 13:00 uur, Kiosk Zuid en Kiosk Noord zijn alleen tijdens het festival open.

Terug: neem een Mystery route
Na het succes van vorig jaar is het ook in 2017 mogelijk om een dag een Mystery Route door het programma van Noorderzon te nemen en je geheel aan ons over te geven. Wij stellen een geheim programma voor je samen en je hoort pas diezelfde dag welke voorstellingen je allemaal gaat zien. Voor de avonturiers onder ons!

Mystery Routes zijn vanaf maandag 17 juli 12:00 uur te bestellen of zijn tijdens het festival verkrijgbaar via een van de Kiosken. Er zijn korte routes voor de relaxte bezoeker en langere routes voor ondernemende bezoekers.

Help mij kiezen, chatten met medewerkers van Noorderzon
Voor de bezoekers die niet de mogelijkheid hebben om advies in te winnen bij het Ticket- en infocentrum is help mij kiezen in het leven geroepen. Vanaf de start van de kaartverkoop is het mogelijk om via www.noorderzon.nl te chatten met medewerkers over alles wat met de kaartverkoop te maken heeft. De chat is open op werkdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Ook is het mogelijk om te mailen naar helpmijkiezen@noorderzon.nl voor de een advies op maat over het kiezen van een voorstelling. Op deze manier hoopt Noorderzon ervoor te zorgen dat iedereen een voorstelling vindt die bij hem of haar past.

Openingstijden

Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre
Openingstijden: ma 17 juli t/m wo 16 aug | 13:00 – 17:00 uur
Doordeweekse dagen tijdens festival | 14:00 – 19:30 uur
Weekenddagen tijdens festival | 13:00 – 19:30 uur
Zondag 27 aug | gesloten

Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen
Openingstijden: ma 14 aug t/m wo 16 aug | 13:00 – 17:00 uur
Doordeweekse dagen tijdens festival | 13:00 – 22:00 uur
Weekenddagen tijdens festival | 12:00 – 22:00 uur
Zondag 27 aug | 12:00 – 20:00 uur

 

Terug