Noorderzon zoekt jou voor publieksonderzoek!

Geplaatst op: 01 aug 2017

Noorderzon zoekt jou voor publieksonderzoek!

---------------------------------Disclaimer-----------------------------------
Dit jaar is het weer tijd voor het tweejaarlijkse publieksonderzoek van Noorderzon (de vorige was in 2015), waarbij we traditiegetrouw tijdens het festival steekproefsgewijs zoveel mogelijk bezoekers gaan aanspreken, dus misschien jou ook wel!  Deze keer is er als extra onderdeel een aantal groepsgesprekken  (panels). Voor deze panels zijn wij op zoek naar bezoekers uit specifieke doelgroepen. Dit jaar zijn dat Noorderzonbezoekers tussen de 16 en 35 jaar en Noorderzonbezoekers met kinderen tussen de 8 en de 16 jaar. Bij volgende onderzoeken zullen we ons weer op andere doelgroepen en leeftijdscategorieën richten.
------------------------------------------------------------------------------------

Wil jij ons helpen meer inzicht te krijgen in de ervaring van de Noorderzonbezoeker, zodat we een komende edities nog mooier kunnen maken? Meld je dan aan als panellid van Noorderzon, en help mee met het publieksonderzoek dat tijdens de 27e editie van het festival wordt uitgevoerd.

Wij zijn op zoek naar leden voor twee panels:
1. Een panel met Noorderzonbezoekers tussen de 16 - 35 jaar oud, die 3 of meer edities van het festival hebben bezocht
EN
2. Een panel met Noorderzonbezoekers met kind(eren) tussen de 8 - 16 jaar oud, die samen met hun kinderen 3 of meer edities van het festival hebben bezocht

Waarom?
Noorderzon krijgt haar specifieke karakter dankzij haar enthousiaste publiek. De mening van de bezoeker is voor ons dan ook erg belangrijk, zodat we komende edities nog beter, mooier en fijner kunnen maken.

Over het groepsgesprek
Als panellid vorm je met vier anderen het panel. Onder leiding van de groepsleider worden er een aantal kwesties besproken ten aanzien van het festival. Het groepsgesprek duurt maximaal 1 uur. Wij zijn benieuwd hoe jij, met 3 of meer edities van Noorderzon achter de rug, terugkijkt op deze edities.

Over jou
Je hoeft je niet voor te bereiden, maar je vindt het wel leuk om je ervaringen als frequente Noorderzonbezoeker met ons en andere festivalgangers te delen. Daarnaast krijg je de kans om Noorderzon eens achter de schermen mee te maken. Wij zorgen voor iets lekkers te eten en te drinken.

Wanneer en hoe laat?
Tussen maandag 21 augustus en zaterdag 26 augustus vinden de gesprekken plaats, tussen  12:00 - 13:30 en van 14:00 - 15:30 (in overleg).

Waar?
Backstage op het festivalterrein

Hoe lang?
1,5 uur, inclusief iets lekkers te eten en te drinken

Aanmelden?
Heb je interesse? Mail dan je beschikbaarheid naar publieksonderzoek@noorderzon.nl of laat je naam en telefoonnummer achter op de lijst bij één van onze kiosken. Als je wordt geselecteerd, neem je deel aan één gesprek. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Val je niet in de genoemde categorieën, maar wil je wel een keer komen praten? Gezellig! We organiseren ook een gesprek voor mensen die niet tot de bovengenoemde categorieën behoren.  Stuur dan een mailtje naar bovenstaand adres of laat je gegevens achter.

Terug