Programmawijzigingen

Geplaatst op: 22 jul 2014

In het programma voor Noorderzon 2014 zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Allereerst een grote wijziging in ons hoofdprogramma: Scolding van Anas Abdul Samad/Theater Impossible hebben we helaas moeten cancellen. 

Vervanging is er in de vorm van een extra voorstelling van Mariano Pensotti/Grupo Marea met Cineastas. Deze extra voorstelling vindt plaats op vrijdag 29 augustus van 19:30 tot 21:10 uur in het Grand Theatre. 

De voorstelling in\TWO SOLOS van Jorge Morro en Norbert Servos, die diezelfde avond in het Grand Theatre plaatsvindt, is verplaatst naar 21:30 uur (in plaats van 20:30 uur). Op deze manier kun je zowel naar Cineastas als in\TWO SOLOS.

Ook binnen het Literaturia-onderdeel van Noorderzon heeft een wijziging plaatsgevonden. De Johnny Cash Tribute Night vervalt en wordt vervangen door Ype Driessen met zijn Grote Literaire Fotostripshow

Ook in het muziekprogramma hebben helaas twee afzeggingen plaatsgevonden. Door omstandigheden hebben zowel The Rifles als Oscar And The Wolf hun show moeten cancellen. Het Nederlandse Kovacs speelt nu deze avond op Het Dok.

WONDER, die op het nieuwe Podium Plataan zou spelen, heeft hun optreden moeten afzeggen en wordt vervangen door de Friese band Sväva. Ook het optreden van Calgary Woods gaat niet door, hun vervanger is de Groninger singer-songwriter Jürgen Visser.

 

Mariano Pensotti/Grupo Marea | Cineastas (foto © Bea Borgers)
Mariano Pensotti/Grupo Marea | Cineastas (foto © Bea Borgers)
Terug